Scanning for devices

Let us know what you think. Is there something you like or something we can do better?

Moderators: justin, kevin, matt, mtroy23

Scanning for devices

Postby stryder » Wed Mar 19, 2014 12:15 pm

I guess I'm the first. :D
Any chance you can add the ability to scan ( a subnet) for devices? The built in discovery tool requires the routers and switches to know about each other. I'd like to be able to detect rogue/orphaned switches.
Thanks
stryder
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 19, 2014 12:08 pm

Re: Scanning for devices

Postby justin » Fri Mar 21, 2014 2:36 pm

stryder,
Thanks for trying out NetVidi and giving us your feedback. We will carefully consider adding a scanning type capability to the product. Please let us know if there is anything else you would like to see.
justin
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 05, 2013 2:34 pm

Re: Scanning for devices

Postby mustluvpugs » Sat Mar 22, 2014 4:30 pm

if you add this, please make it optional and not the default. I don't want something to start blindly scanning the subnet and trying to log into any machine that has sshd running.
mustluvpugs
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 22, 2014 4:19 pm


Return to Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron